LES NOTÍCIES DEL MATÍ
Ara en la ràdio

L'Elx s'acomiada de la Copa de la Reina en els quarts de final

L'equip franjaverd ha perdut per 36-24 contra el Bera Bera, el líder de la Lliga

Zhukova, en una acció del partit / Twitter: @cbm_elche

L'Handbol Elx ha dit adeu a la Copa de la Reina en caure per 36-24 en els quarts de final contra el Bera Bera, líder de la Lliga Guerreras. L'equip basc no ha donat opció a les de Joaquín Rocamora, que ja perdien 17-9 en el descans, en el duel disputat a Màlaga.

Les franjaverdes han començat bé el partit i han pres la iniciativa en els primers minuts (2-3). Però el Bera Bera, liderat per l'actuació de la seua portera, ha capgirat la situació amb un contundent parcial de 10-0 (12-3), que ha suposat un colp definitiu per a l'Elx.

L'equip de Joaquín Rocamora ja no ha tingut capacitat de resposta en la represa i l'avantatge de les basques ha sigut creixent fins al 36-24 final. Paola Bernabé, amb cinc gols, ha sigut la màxima golejadora franjaverda.