TRES DE CASA
Ara en la ràdio
LES NOTÍCIES DE LA NIT

El Benidorm es fa fort a casa

L'equip de Fernando Latorre ha sumat la quarta victòria en la Lliga en véncer 32-27 l'Atlètic Valladolid

Roberto Rodríguez intenta aturar un llançament rival / Twitter: @bmbenidorm

L'Handbol Benidorm ha aconseguit una nova victòria en la Lliga Asobal, pocs dies abans de debutar en la fase de grups de l'European League. L'equip que entrena Fernando Latorre ha guanyat l'Atlètic Valladolid per 32-27 i es manté en la part alta de la classificació.

Els benidormers han portat la iniciativa des del primer minut de joc i han aconseguit una renda de cinc gols en l'equador de la primera part (9-4). Poc a poc, els visitants han anat reduint la diferència i fins i tot s'han arribat a avançar en la represa (18-19). Però la millora en defensa en els instants finals i més encert en atac han permés als de Latorre sumar el quart triomf en quatre partits en el fortí del Palau d'Esports L'Illa. Ramiro Martínez, amb nou gols, ha sigut el jugador més destacat del Benidorm.