CARTES EN JOC
Ara en la ràdio
CADENA DE VALOR (reemissió)

El Villarreal perd 2 a 1 davant el Barcelona

El conjunt de Calleja ha mostrat una bona imatge al Camp Nou, però els dos gols matiners del Barça han marcat l'encontre.

Cazorla rep la felicitació pel gol / Efe

Els primers quinze minuts del partit han condemnat un Villarreal que s'ha presentat al Camp Nou mostrant una bona imatge però pagant molt cares les dues errades del principi del partit. El gol de Cazorla ha donat esperances de remuntar els gols inicials de Griezmann i Arthur, però, al remat, els tres punts s'han quedat a Barcelona.

El marcador inicial s'ha trencat ben prompte, al minut 5. Treta des del cantó de Messi que Griezmann ha rematat de cap al pal curt. Un gol matiner que trastocava les previsions inicials d'un Villarreal ben assegut al camp. Els groguets encara no s'havien recuperat de l'impacte quan, al minut 14, Arthur sorprenia des de fora de l'àrea per a fer el 2 a 0.

El partit s'havia posat molt costera amunt per als groguets, però el Villarreal tenia la possessió del baló. El Barça cedia metres i els de Calleja ho han aprofitat per a agafar el control i intentar dur perill a la porteria de Ter Stegen.

La primera aproximació amb cert perill del Villarreal s'ha produït al minut 27, amb un tir llunyà d'Ontiveros. El Villarreal buscava el gol de l'esperança abans del descans i el 2 a 1 ha vingut al minut 43 amb un tir des de fora de l'àrea de Santi Cazorla.

El Villarreal no havia dit l'última paraula i així, després de passar pels vestidors, els de Calleja han eixit convençuts de poder igualar l'encontre. Continuava el control groguet, però sense generar moltes oportunitats sobre la porteria blaugrana. Un tir creuat de Moi Gómez, al minut 68, ha tornat a despertar la confiança en la remuntada.

L'avís groguet ha fet reaccionar al Barça, que recuperava la possessió del baló i el duel travessava els seus minuts més oberts.

L'entrada d'Ansu Fati ha donat aire fresc als de Valverde davant un Villarreal sense complexos. Fins a l'últim alé ho ha intentat el conjunt de Calleja, però l'esforç no ha tingut el seu premi.