À PUNT NOTÍCIES MIGDIA

El València s'allunya de la Champions (0-1)

Els de Marcelino perden contra l'Eibar amb un gol de Charles aprofitant un rebuig desafortunat de Gayà.

El davanter Daniel Parejo lluita pel control del baló davant el jugador de l'Eibar | Kai Försterling (Efe)

Del possible 1 a 0 a la derrota més amarga i impotent. Santi Mina llançava fora llepant el pal una generosa assistència de Gayà. Era el 88 i es cantava la victòria in extremis. El baló no va entrar i, quan l'empat semblava l'opció més lògica, arribava una desafortunada jugada que desencadenava el gol armer i feia volar els tres punts de Mestalla. Gayà rebutja de cap malament i el baló cau als peus de Charles que, a plaer, bat Neto. Un gol protestat enèrgicament pels jugadors blancs, que van interpretar falta anterior a Mina. No hi havia temps per a més.

Així ha conclòs un encontre molt igualat, intens i sense quasi ocasions clares per cap dels dos equips. La derrota allunya els valencianistes de la Champions, tot i que, matemàticament, les possibilitats estan intactes.

L'Eibar no ha perdut mai la fe de puntuar al Mestalla i ha mantingut a ratlla els de Marcelino pràcticament durant tot el partit, amb major presència al mig del camp i jugades combinades que han acabat a la porta de Neto. De fet, Orellana i Sergio Álvarez han tingut les millors opcions del partit en la primera part.

En la segona meitat, el València ha intentat fer un pas avant i Gameiro ha tingut una gran ocasió en un mà a mà amb el porter basc que se n'ha anat als núvols.

Els tres últims minuts han sigut el millor del partit, amb l'opció errada de Mina i el gol definitiu de l'Eibar.