LES NOTÍCIES DEL MATÍ
Ara en la ràdio

El València es retroba amb la victòria huit jornades després (2-0)

Les blanc-i-negres han superat el Madrid Club de Futbol i s'allunyen a nou punts dels llocs de descens.

Anna Torrodà celebra el primer gol del València / La Liga

El València s'ha retrobat amb la victòria en la Lliga Iberdrola 66 dies i huit jornades després. L'equip de José Bargues ha guanyat 2-0 el fins ara quart classificat, el Madrid Club de Futbol, i s'allunya de la zona de descens, que ara queda a nou punts. Enith, que ha parat un penal amb 1-0 en el marcador, ha sigut decisiva.

Les blanc-i-negres, amb una circulació de pilota ràpida, han tingut el control del joc i han disposat de les primeres ocasions de gol del partit. Només la falta d'encert evitava que el València s'avançara en el marcador. Fins que Anna Torrodà, en el minut 20, ha inaugurat el marcador. Les madrilenyes han intentat respondre en la següent jugada, però Cubedo ha salvat l'empat sobre la línia.

La segona part no ha pogut començar pitjor per als interessos valencianistes, ja que als set minuts de reprendre's el joc, el Madrid ha disposat d'un penal. Però Enith, amb una gran estirada, ha evitat que Priscila fera l'empat. Això ha donat ales a l'equip de José Bargues, que ha anat a la recerca del gol de la sentència. L'esforç ha tingut premi en el minut 76, quan Candela Andújar ha fet el definitiu 2-0. Després de quatre derrotes i tres empats, aquests tres punts saben a glòria.