Un seriós València s'emporta el Taronja

El Llevant i el Vila-real han perdut en els desplaçaments al Regne Unit

Gonçalo Guedes, durant la disputa d'un baló amb un jugador del Milà / Efe
04 d'agost 2021 - 23:18

La tanda de penals ha donat el Trofeu Taronja al València. Un títol de pretemporada, però que, acompanyat de la seriositat defensiva mostrada contra el Milà, acosta l'equip de Bordalás a l'inici de la Lliga amb bones sensacions.

En el temps reglamentari cap dels dos equips s'ha pogut avançar en el marcador, bona part pel mèrit del porter Giorgi Mamardashvili, i ha sigut des dels onze metres quan el València ha decidit el duel marcant el cinc penals.

La nota negativa del duel, disputat a Mestalla amb la presència d'una xicoteta representació de l'afició, ha arribat quan faltaven set minuts per al final del partit: el milanista Krunic ha fet una dura entrada a José Luis Gayà que, afortunadament, pareix quedar-se en un esglai.

El Vila-real desperta tard contra el Leicester (3-2)

A la cinquena, tampoc: l'equip groguet continua sense guanyar aquesta pretemporada i hui, al King Power Stadium de Leicester, tampoc no ha fet molts mèrits. Dissabte, contra el Leeds i en directe per À Punt, els d'Unai Emery tindran una nova oportunitat.

Amb un onze de circumstàncies per les baixes, però amb la novetat de Gerard Moreno, el Vila-real ha jugat una prova de foc de cara a la final de Belfast, d'ací a una setmana.

Quan el marcador era de 3-0 s'ha lesionat de gravetat el jugador local Fofana, i ha canviat la direcció del partit. L'equip anglés, afectat pels crits del seu jugador, ha deixat el comandament al submarí, que ha marcat dos gols, obra de Fer Niño i Millán en el tram final del partit.

El Llevant es desunfla a Southampton (1-0)

El Llevant ha sumat la seua segona derrota de la pretemporada després de perdre per la mínima en la visita al Southampton, en un partit en el qual els de Paco López han plantat cara en la primera meitat, però s'han vist superats en la segona.

Abans del gol, la mala notícia ha sigut la lesió del central Sergio Postigo, que després d'una mala caiguda en un rebuig s'ha vist obligat a deixar el terreny de joc i ser substituït.