TRES DE CASA

Un empat, una derrota i un duel autonòmic en els últims amistosos dels equips valencians

El Llevant se'n va emportar el Trofeu Festa d'Elx en el partit de presentació de l'equip

El jugador del Llevant Campaña, dribla un rival de l'Elx / Twitter: @JoseGCampana

Els equips valencians en Primera Divisió finalitzen la seua ronda de partits de preparació per a la nova temporada, quan només falten uns dies perquè comencen els partits oficials.

El primer d'aquests va ser el València, que va perdre contra el Brentford anglés, en un partit en què Bordalás va utilitzar gran part dels teòrics suplents i jugadors del filial. De fet, el gol dels valencians va arribar de mans del jove davanter Diego López en la primera part. Pinnock i Onyeka donaren la volta al marcador en la segona i certificaren el definitiu 2-1.

D'altra banda, el Vila-real, que encarava un partit molt important per saber quina és la realitat de l'equip de cara a la final de la Supercopa d'Europa que disputa aquest dimecres, va empatar a dos contra un altre equip anglés, el Leeds United. Els d'Unai Emery es van avançar en el marcador gràcies a un gol d'Alberto Moreno en el minut 1 de partit, però el Leeds va girar el resultat gràcies a un gol de klich i un de Patrick Bamford en els minuts 9 i 30.

Finalment, Dani Raba posaria el definitiu 2-2 gràcies a un gol a les acaballes del partit.

En l'últim dels partits del dia, el Llevant es va emportar el Trofeu Festa d'Elx en el duel autonòmic del dia. El partit servia de presentació de l'equip il·licità i no es va decidir fins a la segona part. Boyé va fer el gol franjaverd mentre que Melero i Morales certificaren els gols de la victòria granota.