À PUNT NOTÍCIES MIGDIA
Ara en la ràdio
LES NOTÍCIES DEL MIGDIA

La Nucia abandona la zona de descens

L'equip de Guillermo Fernández ha trencat la ratxa de sis jornades sense guanyar en véncer per 3-1 el Bilbao Athletic

Els jugadors de La Nucia celebren un gol / CF La Nucia

La jornada 31 del grup segon de Primera RFEF només ha deixat una victòria valenciana, l'aconseguida per La Nucia contra el Bilbao Athletic, que serveix, a més, per a traure els de la Marina Baixa de la zona de descens en Segona RFEF. Els altres quatre equips valencians, l'Eldenc, el Castelló, l'Intercity i l'Alcoià, han perdut els respectius partits.

La Nucia trenca la mala ratxa

La Nucia ha tornat a véncer set jornades després en superar per 3-1 el Bilbao Athletic al Camilo Cano. L'equip entrenat per Guillermo Fernández s'ha retrobat amb la victòria a casa vora quatre mesos i mig després, ja que no guanyava des del 27 de novembre, quan es va imposar per 1-0 a l'Eldenc.

L'equip local s'ha avançat en el minut 16 amb un gol de Josema Raigal, però els bascos han empatat abans del descans. Ja en els minuts finals, Juan Delgado i Borja Calvo han desencadenat la bogeria en les grades del Camilo Cano, amb dols gols que donen tres punts claus a La Nucia en la lluita per la permanència. Ara els de Guillermo Fernández estan un punt per damunt de la zona roja.

Entropessades de l'Eldenc i el Castelló

En la part alta de la taula, tot continua igual després de les entropessades dels dos primers classificats. L'Eldenc ha caigut 1-0 en la visita a un dels equips més en forma del grup, l'Amorebieta, que amenaça el segon lloc del Castelló. Els alb-i-negres han patit una inesperada derrota al Castàlia contra el cuer, el Calahorra, en un partit en què es van avançar gràcies a un gol de Pablo Hernández. Però els de La Rioja li han donat la volta al duel amb una diana en els últims minuts i això ha indignat l'afició local, que ha demanat la destitució d'Albert Rudé, després de sumar només cinc dels dotze últims punts.

L'Alcoià i l'Intercity s'acosten al precipici

L'Alcoià i l'Intercity tampoc han pogut puntuar. L'equip de Vicente Parras ha perdut 3-2 en la visita a l'Atlètic Balears. Els gols de Raúl Alcaina i Liberto Beltran han sigut insuficients per a endur-se alguna cosa positiva de l'Estadi Balear. Ara els d'Alcoi es queden a només dos punts del descens.

L'Intercity ha patit una dura derrota en la visita a l'Osasuna Promesas. Tot i que s'han avançat en el marcador en el minut 5 amb un gol d'Aarón Piñán, els de Gustavo Siviero han caigut 5-1 i es queden a només un punt de la zona de descens.