Directes
Ara en la televisió
ANIMALADES, UN MÓN BESTIAL

El Llevant torna a la zona Champions

L'equip granota s'ha retrobat amb el triomf després de derrotar l'Sporting de Huelva per 2-0

Les jugadores del Llevant celebren un dels gols / La Liga

El Llevant ha oblidat ràpidament l'entropessada de la setmana passada contra l'Athletic Club. L'equip granota ha guanyat l'Sporting de Huelva per 2-0 i es torna a situar entre els tres primers llocs de la Lliga, que donen accés a jugar la Lliga de Campiones la temporada que ve.

Semblava un partit fàcil per a les jugadores de José Luis Sánchez Vera, ja que s'enfrontaven a un equip que encara no sap el que és guanyar i que només havia sumat un punt en onze jornades. Però el ben cert és que han suat de valent per a sumar els tres punts. La primera part ha acabat sense gols i el Llevant no ha sigut capaç de trencar la igualada fins ben entrada la represa. Alba Redondo ha inaugurat el marcador en el minut 73 i Estela Carbonell ha certificat el triomf amb el segon gol i definitiu en el 78.

Victòria agònica del València

El València ha aconseguit una victòria agònica al Nou Los Cármenes amb un gol d'Anita Marcos en el temps afegit (0-1). L'equip de Jesús Oliva ha patit molt durant tot el partit i fins i tot ha pogut perdre, però el gol, quan ja passaven deu segons del temps afegit decretat per l'àrbitra, ha servit per a trencar una ratxa de quatre derrotes seguides.

Derrota del Vila-real

El Vila-real no ha pogut traure res positiu de la visita al Madrid CF, un dels equips de la part alta de la taula. Dos gols de l'equip local a penes en quatre minuts en l'equador de la primera part han sentenciat el partit (2-0). Les groguetes no han tingut el millor dia i no han sigut capaces ni tan sols de llançar entre els tres pals. L'equip de Sara Monforte es queda amb nou punts, sis per damunt de la zona de descens.