Ara en la ràdio

El Llevant encara no tanca la classificació per a la Champions

Cau a casa de l'Atlètic per 2-1 que es queda a 7 punts de l'equip granota

Imatge del partit entre l'Atlètic de Madrid i el Llevant

El Llevant haurà d'esperar per a certificar la classificació per a la Champions League de la pròxima temporada després de caure per 2-1 a casa de l'Atlètic de Madrid.

Tots els gols han arribat en la primera part. El primer ha sigut en el minut 22 gràcies a Eva Maria Navarro que ha batut la portera granota després de l'assistència d'Irene Guerrero.

Eren els millors minuts de l'equip madrileny que ha aprofitat de les ocasions per a fer el segon gràcies a la davantera Lucia Moral, assistida per l'anterior golejadora.

A pesar d'haver doblat l'avantatge, el Llevant no s'ha deixat portar i només dos minuts després, Tatiana Pinto s'ha aprofitat d'un rebuig al travesser per retallar distàncies en un marcador que, a pesar dels esforços granotes, ja no s'ha mogut en la resta del partit.

El València cau amb contundència a casa de la Reial Societat

El València CF perd la huitena posició en la classificació en favor de la Reial Societat, rival aquesta jornada, que li ha guanyat per 4-0.

La primera part ha sigut molt igualada, situació que ha portat el partit a un 0-0 al descans. No obstant això, el quadre basc ha eixit amb molta més intensitat i en només 15 minuts ha fet tres gols. El primer en pròpia de Fiamma Benítez. Jensen i Jacinto han fet el segon i el tercer i ja, a només 5 minuts del final, Sanni Franssi ha firmat la sentència per a un València que ja no es juga res en la Lliga.

El Vila-real cau contra el Reial Madrid per 2-1

El Vila-real ha caigut a casa del Reial Madrid després de deixar-se remuntar el gol inicial de Soldevilla en la primera part. L'equip groguet, que tractava de puntuar per allunyar-se de les posicions de descens que marca, s'ha vist sobrepassat pel gran partit del Reial Madrid que, a partir d'eixe moment, s'ha posat mans a l'obra fins a tindre en les seues mans la victòria.

Així, l'escocesa Caroline Weir ha sigut qui s'ha imposat i, amb dos gols en el 44 i el 57 ha consumat la diferència entre dos equips amb diferents aspiracions.