LA FINESTRA ESPORTIVA

L'Elx cau a Sevilla en dos jugades aïllades (2-0)

L'equip franjaverd ha donat la cara en tot moment i, tot i la derrota, es manté fora dels llocs de descens.

Els jugadors del Sevilla celebren un dels gols davant la frustració dels de l'Elx / Jose Manuel Vidal (Efe)
Xavier Alberola
17 de març 2021 - 21:25

L'Elx no ha pogut sumar punts en la visita al Sánchez Pizjuán, però fins al minut 89 ha estat molt viu i centrat en el partit. L'equip de Fran Escribá ha perdut per 2-0 en un duel en què ha donat la cara en tot moment i, tot i la derrota, es manté fora dels llocs de descens.

En la primera meitat, els il·licitans han estat sempre molt ordenats i li han donat bona circulació al baló. Josan ha arribat en diverses ocasions fins a la línia de fons, però les seues centrades no han trobat rematador. Per moments, l'Elx ha jugat millor que el Sevilla i els de Lopetegui han vist dues targetes grogues per a frenar els atacs prometedors de Lucas Boyé i Guido Carrillo.

Al minut 42, Suso ha fet una bona centrada al punt de penal, on el marroquí En-Nesyri ha fet un salt i una rematada de cap espectaculars que s'han traduit en l'1-0. El Sevilla ha eixit molt fort a la represa a buscar un segon gol, però Édgar Badía ha resolt bé les accions ofensives. L'Elx també ha anat a guanyar el partit i Guti, Carrillo i Piatti han tingut ocasions. La millor per a l'Elx ha sigut al minut 84. Bono ha tingut problemes per a atrapar un xut de Boyé.

A les acaballes del partit, els palmerers s'han bolcat sobre la porteria sevillista. En una jugada a la contra, Oliver Torres li ha posat el baló en safata a Franco Vázquez, que de taló ha establit el definitiu 2-0. Amb la disputa d'aquest partit de la segona jornada, la classificació ja està unificada i tots els equips han disputat 27 partits.