Ara en la ràdio
EL RALL. MILLORS MOMENTS T6
Final del Trofeu Mancomunitat de la Safor de Raspall Femení

El Llevant s'endú la batalla d'Albacete (2-3)

L'equip granota ja és quart i se situa a només un punt de l'ascens directe a Primera

Els jugadors granotes celebren el triomf / La Liga
Hèctor Salvador @apuntesports
05 de novembre 2022 - 14:28 Actualitzat: 06 de novembre 2022 - 23:14

El Llevant està de dolç. L'equip granota ha aconseguit el cinqué triomf en les últimes sis jornades en guanyar 2-3 l'Albacete, en un partit marcat per l'intercanvi de colps. Els granotes s'han avançat tres vegades després que els castellanomanxecs hagen respost amb l'empat en dues ocasions. L'equip de Javi Calleja se situa quart, a només un punt de la zona d'ascens directe a Primera.

Javi Calleja ha introduït canvis en l'onze després del partit de dijous a Granada. Però l'equip no ha acusat les rotacions i s'ha avançat pràcticament en el primer minut de joc gràcies a un gol de Rober Ibáñez. Els granotes han pogut ampliar l'avantatge, però han perdonat i han vist com l'Albacete empatava en el temps afegit de la primera part.

En la represa Campaña ha tornat a avançar el Llevant després de transformar un penal fet a Bouldini, però els locals han respost empatant una altra vegada el duel deu minuts més tard. Els granotes no s'han conformat i han seguit buscant el triomf, que ha arribat en el 73 gràcies a Bouldini. El marcador ja no ha variat i els de Calleja continuen en línia ascendent.

El pròxim rival en la Lliga serà Las Palmas, segon classificat, i que actualment està a només un punt de distància. Però abans hi ha una cita amb la Copa del Rei contra l'Olot.