LES NOTÍCIES DEL MATÍ
Ara en la ràdio

Victòria molt treballada del València Basket a la pista del Cadí La Seu (67-77)

Rebecca Allen, amb 20 punts, ha desestabilitzat el partit en els minuts finals amb els seus triples.

Marie Gülich frena l’avanç de la jugadora del Cadí, Quinn Dornstauder / @sedisbasquet

El València Basket no ha tingut cap derrota en la Lliga Endesa i ha sumat el cinqué triomf consecutiu en la visita a la difícil pista del Cadí La Seu. El partit ha començat amb molt de ritme i amb atacs ràpids. Un estil de joc que dominen les valencianes, amb una Cristina Ouviña amb molta confiança després dels 25 punts que va anotar a La Laguna. El conjunt taronja, gràcies a aquest joc ràpid, ha marcat la primera diferència important al final de l’últim quart (12-23).

El Cadí s’ha assentat en el segon quart. El seu joc ha millorat quan han començat a connectar amb les interiors, amb una gran Ariadna Pujol, i la diferència ha anat reduint-se (23-27). Rubén Burgos ha demanat a l’equip que augmentara la pressió defensiva, una indicació que Queralt Casas ha interpretat a la perfecció. Amb la seua defensa i els seus punts, han arribat a la mitja part amb un resultat de 36 a 42.

Les catalanes han eixit en el tercer quart amb un punt més d’intensitat defensiva i això ha provocat errades en l’atac de l'equip taronja. Al mateix temps, la defensa de les valencianes ha perdut agressivitat i el Cadí ha aconseguit empatar el partit (minut 27, 51-51).

Rebeca Allen, decisiva en els instants finals

Amb un empat en el marcador s’ha arribat a l’últim quart, en què fins i tot les catalanes s’han posat per davant (62-60). Estava clar que la victòria seria per a l’equip que millor sabera gestionar els moments finals. I ahí ha aparegut l’especialista Rebecca Allen, que amb dos triples quasi consecutius i una cistella de dos ha aconseguit que el seu equip s’escapara de nou en el marcador. El 67-77 del final no ha reflectit la igualtat entre els dos equips.