Ara en la ràdio
FÓRMULA TERRITORI (reemissió)

El València Basket supera l’Spar Gran Canària (60-74)

L’equip de Rubén Burgos suma la segona victoria en la Lliga Femenina Endesa.

Les jugadores del València Basket es donen ànims abans de començar el partit / Miguel Ángel Polo

Segona jornada de la Lliga Femenina Endesa i primer partit fora de casa del València Basket. El rival, l’Spar Gran Canària, que després de cinc anys tornava a la màxima competició. El duel ha començat amb un ritme molt accelerat i una alta anotació. Sparkle Taylor resultava imparable en atac i les canàries han aconseguit el primer avantatge (28-22).

L’entrada de Laura Juskaite canviava el signe del partit. La seua aportació en atac i un punt més d’intensitat defensiva li permetia al València Basket pegar la volta al marcador. Amb un parcial de 2 a 15, l’equip de Rubén Burgos ha arribat al descans amb un avantatge important (30-37).

En la segona part, l’Spar Gran Canària ha posat en problemes el València Basket amb una defensa en zona per a retallar les distàncies (40-44). Però de nou Laura Juskaite, ara acompanyada de Rebeca Allen i Celeste Trahan-Davis, han fet que el conjunt valencià trencara aquesta defensa i el marcador tornara a ampliar-se (44-55). L’avantage s’ha anat ampliant fins a arribar a la màxima del partit (min. 37, 52-70). Segona victòria per al València Basket que, per ara, continua invicte en la Lliga Femenina Endesa.