MISSA D'INFANTS

València Basket suma a Vitòria la tercera derrota de la setmana (83-74)

L'ausència de Jovic ha pesat en l'equip taronja, que ha realitzat una mala segona part.

Damien Inglis, amb 19 punts, ha sigut un del millors del València Basket / València Basket

Setmana tràgica per al València Basket, que ha acumulat tres derrotes, contra Madrid i Barça en Eurolliga i contra Baskònia en l'ACB. Amb la baixa de Jovic, per part dels taronja, i de Markus Howard, per als de Vitòria, ha començat el duel al Buesa Arena. La igualtat ha presidit els primers compassos del partit. Intercanvi de cistelles dels dos equips i els de Mumbrú, gràcies a una bona defensa, han aconseguit una xicoteta renda (15-19, min. 10).

Baskònia ha empatat el partit a l'inici del segon quart però els valencians han encertat en les rotacions per posar un poc més de distància (27-35). No obstant això, la baixa de Jovic ha començat a pesar en l'equip taronja, que ha estat tres minuts sense anotar. Al descans, s'ha arribat amb un marcador molt ajustat (36-37, min.20).

L'aparició de Sedekerskis ha dinamitat el partit. Els taronja han rebut un parcial de 15 a 0 i els d'Ivanovic s'han posat per davant. Davies i Ojeleye han intentat de nou que l'equip no es despenjara però els de Vitòria no s'han deixat impressionar. Fins i tot han arribat a guanyar de 12 punts, 80-63. Un triple de Chiozza ha deixat el 83 a 74 definitiu en el marcador.