LES NOTÍCIES DEL MATÍ
Ara en la ràdio

El València Basket es posa les piles per a guanyar al Betis (89-81)

L'equip taronja iguala la tercera millor ratxa en la Lliga Endesa de la història del club.

Derrick Williams manté la pilota davant la defensa de dos jugadors del Betis / València Basket.

Una més i ja en van dotze. El València Basket iguala així la tercera millor ratxa en l'ACB de la història del club, els dotze triomfs seguits obtinguts per a obrir la temporada 1999-2000 amb Miki Vukovic en la banqueta. Hui, davant el Betis, a la Fonteta, ha patit durant els tres primers quarts, en els quals ha anat permanentment per davall en el marcador.

Tant és així que el Betis ha començat dominant el partit i ha acabat el primer quart amb un avantatge de deu punts (12-22). Però al València Basket li agrada anar a contracorrent, necessita una motivació per a donar el seu màxim nivell, i veure's tant per darrere en el marcador l'ha fet reaccionar. En el segon quart el València ha retallat a poc a poc la diferència en el marcador i se n'ha anat al descans per davant amb un triple de Marinkovic (38-37).

Després pel pas pels vestidors ha tornat a eixir endormiscat l'equip taronja, que ha tornat a veure com l'equip andalús es posava nou punts per davant, encara que un parcial de 21-3 ha fet que es tancara el tercer quart amb un clar avantatge de l'equip de Jaume Ponsarnau (68-59). En l'últim quart, el València Basket ha aconseguit la màxima distància al seu favor en el marcador, setze punts, encara que ha rebaixat la intensitat i ha fet descansar jugadors importants, un fet que ha aprofitat el Betis per a apropar-se, sense perillar la victòria taronja (89-81).

El València Basket suma així una nova victòria encara que no li guanya el basket-average a l'equip sevillà, que va guanyar de deu en el partit de la primera volta, encara que en teoria no serà rival seu a final de temporada. Ara, els de Jaume Ponsarnau tenen uns dies de descans per a centrar-se en el primer títol de la temporada, la Copa del Rei, en la qual s'enfrontaran dijous al Reial Madrid en els quarts de final.