À PUNT NOTÍCIES NIT
Ara en la ràdio
FÓRMULA TERRITORI (reemissió)

El València Basket femení tanca l'any a la Fonteta amb una victòria contundent

Amb serenitat i ofici, el València Basket ha tret un gran triomf contra l'Ensino Lugo per 72 a 56. És l'últim partit de l'any a la Fonteta, però l'equip acomiadarà el 2018 aquest diumenge a casa del Ferrol.

La Fonteta va registrar un gran ambient
29 de desembre 2018 - 00:05

El València Basket femení aconsegueix una victòria important contra el Duran Ensino Lugo per 72 a 56. Contundent, però treballada, la victòria de les xiques entrenades per Rubén Burgos que, després de controlar els dos primers quarts i patir al tercer, han tirat d'ofici per a traure el millor joc als últims minuts del partit i acomiadar la temporada a la Fonteta de la millor manera possible.

Després d'uns primers minuts igualats, el València Basket femení ha aconseguit trencar la dinàmica després de l'empat a 12. L'equip dirigit per Rubén Burgos, de la mà de Pina, ha aconseguit posar terra al mig. El primer quart ha acabat amb quatre punts per dalt, 16 per 12.

Les distàncies favorables per a les locals anaven en augment al segon quart i venien ja les màximes diferències, amb més quinze (32-17). Amb la situació controlada, l'equip entrenat per Rubén Burgos arribava a l'equador del partit amb un 35 per 23 a favor. María Pina continuava sent la jugadora més destacada i també la màxima anotadora amb 11 punts.

Després del pas pels vestidors, María Pina continuava marcant diferències. Un triple seu feia entendre al Lugo que la victòria no fugiria de la Fonteta (40-28). La relaxació, però, podia ser el pitjor rival del València Basket i així va vindre una reacció visitant, 47-45. Anna Gómez, amb un gran triple, donava aire a les locals. El tercer quart estava fent-se llarg per al València Basket, però, amb molta serenitat, l'equip tornava a redreçar el partit. A l'últim quart s'arribava amb 53 per 49.

Amb la lliçó ben apresa, el València Basket recorria a l’ofici per a afrontar els últims minuts de l'any a la Fonteta i tornar a diferències màximes, 61-49. La victòria, ara sí, estava encarrilada. L'afició espentava l'equip i aquest responia amb el millor joc del partit. La temporada a la Fonteta acabava de la millor manera possible, amb una victòria contundent, però treballada, 72 per 56.

El València Basket femení acomiadarà l'any aquest diumenge, a les 18 hores, a la canxa del Ferrol contra el Baxi, cuer de la Lliga Dia.