EL MEU LLOC AL MÓN

El València Basket cau en la pròrroga contra el Milà

El València Basket perd contra l'Armani Milà en l'últim segon per culpa d'un triple de Micov, 81-83.

El partit s'ha jugat a porta tancada / Getty Images
05 de març 2020 - 23:43

Un altre partit de l'Eurolliga que se li escapa al València Basket en l'últim sospir. Aquesta vegada amb més crueltat, si hi cap, amb la Fonteta buida, després de remuntar, anar a la pròrroga i caure en l'últim segon amb un triple estratosfèric de Micov. Una derrota que, a més, també suposa allunyar-se encara més dels huit llocs que donen accés al playoff de l'Eurolliga.

La falta de públic a la Fonteta s'ha notat en el ritme del partit, amb falta d'harmonia i sense simetria per part dels dos equips. El més perjudicat ha sigut el València Basket, amb diferències negatives en el marcador des de l'inici del partit. A l'equador de l'encontre han arribat amb 28 a 36, que bé explica els baixos percentatges que han tingut els dos equips en el llançament.

Els taronja han reaccionat en el tercer quart, gràcies a la gran aportació en defensa de Ndour i el treball en atac d'Abalde i Dubljević. El València Basket anava menjant-li terreny al Milà i els dos últims quarts han acabat amb empat a tot, el tercer a 48 punts i el quart a 65. Tot anava a decidir-se en la pròrroga.

El València Basket, amb un gran Dubljević, ha eixit més centrat, fins i tot ha arribat a dominar de quatre punts, 80-76, quan faltaven 22 segons. És quan ha aparegut el millor Sergio Rodríguez per a conduir el Milà cap a la victòria. Colom ha errat en el llançament dels tirs lliures i tot seguit ha vingut la sentència amb el triple que deixa el València Basket molt tocat en la màxima competició europea.