SOM DE CASA

Superioritat absoluta del València Basket en l’estrena en l’Eurocup Women (82-42)

L'equip taronja s’ha imposat sense problemes al Basket Hema en el primer partit de la primera fase d'aquesta competició.

Rebecca Allen, en una acció del partit / Miguel Ángel Polo

Quasi un any després el València Basket ha tornat a competir a Europa. La pandèmia els deixava sense l’Eurocup Women l’any passat, quan estaven en quarts de final i la tornada a la competició ha sigut immillorable. L'equip taronja s’ha imposat sense problemes al Basket Hema (82-42) en el primer partit de la primera fase d'aquesta competició.

Després d’una setmana sense jugar pels positius per Covid, a les taronja els ha costat arrancar contra el Basket Hema belga. Només han sigut uns minuts d’igualtat perquè amb la personalitat que les caracteritza i sense suar massa han augmentat l’avantatge per a acabar el primer quart 9 per damunt (24-15). El segon tram ja ha tingut només color taronja com demostra el marcador amb què s’ha arribat al descans 45 a 22, més 23, per a les d’un Rubén Burgos que hui no ha estat a la banqueta per haver de complir quarantena pel coronavirus.

Amb aquest context s’albirava la victòria en aquesta estrena en la primera fase de l’Eurocup Women. Només quedava saber quin seria el marcador final i veure si Santi Pérez donava minuts a la jugadora del planter Claudia Contell, que ja va va ser convocada en la Supercopa, però finalment no va entrar en joc. Esta vegada sí, debut de la jove valenciana de 17 anys en competició europea i per tant inscriurà el seu nom al mur dels somnis de l’Alqueria del Basket. També s’ha estrenat en competició continental Raquel Carrera. Les dos han sigut partícips de la contundent victòria taronja per 82 a 42.

Aquest dimecres continua l’espectacle de l’Eurocup Women, el València Basket s’enfrontarà a partir de les 7 de la vesprada el Castors Braine. L’equip belga és el gran rival de les taronja en la lluita per la primera plaça del grup H. Podran seguir el partit en directe per streaming de la web d’À Punt Media.