À PUNT NOTÍCIES NIT
Ara en la ràdio
FÓRMULA TERRITORI (reemissió)

Cristina Ouviña obra el miracle (58-59)

Un triple de la base aragonesa a falta de set dècimes ha donat al València Basket la setena victòria en la Lliga

Cristina Ouviña, en el partit contra el Saragossa / Miguel Ángel Polo

El València Basket ha aconseguit una victòria impossible en la visita al Cadí la Seu (58-59). Un triple de Cristina Ouviña en l'últim segon ha rescatat l'equip taronja d'una derrota segura després d'un mal partit.

Les defenses s'han imposat als atacs, i un encert taronja més gran ha permés les de Rubén Burgos agafar el primer avantatge a la fi del primer quart (11-17). La defensa zonal catalana en el segon període ha dificultat el joc ofensiu del València Basket i ha igualat el duel en el descans (25-26).

La igualtat s'ha mantingut durant tota la segona part i, com no podia ser d'altra manera, s'ha arribat a un final a cara o creu. Ouviña ha empatat el duel a 56 quan faltaven catorze segons, però les catalanes s'han tornat a avançar poc després (58-56). Un mal atac taronja ha acabat amb la pilota perduda. El partit semblava perdut

El València Basket perdia de dos punts quan faltaven tres segons pel final i la possessió era per al Cadí la Seu. Els nervis locals han acabat amb una lluita que ha afavorit les valencianes. Quedaven només set dècimes, un temps quasi insuficient per a fer una cistella. Però Ouviña s'ha tret de la mànega un triple impossible per a obrar el miracle i donar al seu equip la setena victòria en la Lliga, que el situa en tercer lloc.