À PUNT NOTÍCIES MIGDIA
Ara en la ràdio
LES NOTÍCIES DEL MIGDIA

A la Copa com a cap de sèrie sobre la botzina

Victòria del València Basket en l’últim moment contra l’IDK Guipúscoa per 57-58, que li assegura el pas com a cap de sèrie en la Copa de la Reina.

Les jugadores del València Basket celebren la victòria en l’últim moment del partit
À Punt Esports @apuntesports
Amàlia Sebastián
15 de desembre 2019 - 12:48

Una cistella de Queralt Casas en l’últim segon va donar el triomf al València Basket en un partit molt igualat a la complicada pista de l’IDK Guipúscoa que va acabar amb un marcador de 57-58. Un triomf que, d’altra banda, assegura a les de Rubén Burgos estar entre les quatre primeres de la Lliga i competir com a primeres de sèrie en la Copa de la Reina.

Després d’un primer quart amb un parcial de 9-12, els triples d’Anna Gómez i Queralt Casas van mantindre l’avantatge taronja al descans per 28-33. Tot i això, el conjunt basc va pegar la volta al marcador al tercer quart, amb un parcial de 49-45. El joc dels dos equips es va equilibrar en l’últim quart, especialment en els últims instants del partit en què Ariel Edwards posava l’IDK un punt per dalt quan faltaven 5 segons. En un final trepidant, Queralt Casas anotava la cistella definitiva per a certificar la victòria.