El torró de xocolate, a examen: un estudi de l'OCU alerta que molts no tenen una qualitat acceptable
La majoria usen greixos poc saludables com el greix de palma o la mantega de karité
El torró de xocolate és un dels grans protagonistes dels dinars i sopars de Nadal i fins i tot es ven el doble que el torró tradicional. Però, compte, perquè l’organització de consumidors i usuaris (OCU) alerta: un estudi que analitza dèsset torrons de xocolate apunta que només nou tenen una qualitat acceptable.
L’estudi de l'OCU apunta que generalment tenen massa sucre i empren greixos poc saludables i més econòmics com l’oli de gira-sol, el greix de palma o la mantega de karité, en lloc de mantega de cacau.
A més segons l’organització, el torró de xocolate està elaborat amb un 50% de sucre. I més preocupant encara és l'ús d'additius com l'E476, present en algunes pastilles i que pot alterar la flora intestinal. Per això els nutricionistes recomanen repassar els ingredients abans de comprar el torró.
Més llegit
-
La Generalitat convocarà en 2026 una oferta pública d’ocupació de més de 2.600 places
-
Educació anuncia un decret per a reforçar l'autoritat del professorat a les aules
-
Mercadona acorda l’adquisició de Logifruit, amb 1.600 empleats, per a integrar la gestió d’envasos reutilitzables
-
Avís groc: tornen les pluges al migdia i es prolongaran fins dimecres
-
Reobrin dos carrils de l’A-3 a Buñol després de l’accident d’un camió
-
Nou episodi de pluges generals