Quins són els ingredients de l'entrepà valencià per excel·lència?
Deu cuiners han preparat la mescla en la gran final a la Fira Mediterrània Gastrònoma que busca l'esmorzar que millor represente el sabor de la terra
Què ha de tindre el millor entrepà de la Comunitat Valenciana? La resposta la sabrem d'ací a una setmana, però aquest dimarts À Punt ha estat en la gran final a la Fira Mediterrània Gastrònoma on deu cuiners valencians han preparat la mescla. El tribunal que decidia l'ha presidit el xef Ricard Camarena.
Si els entrepans parlaren ens contarien de què estan fets. Com que no ho poden fer, els recitadors dels ingredients en la fira Gastrònoma són els mateixos cuiners valencians que donen pistes de com farien ells el millor entrepà de la terra.
Aquesta és la segona edició d'una recerca que se centra en la idiosincràsia de l'esmorzar i de les seues conseqüències en l'imaginari col·lectiu gastronòmic.
En una recepta on inventar és vital, però també mantindre el gust de la mescla, el pa és sagrat. Figatell, botifarronet o llonganissa d'Ontinyent entren en aquest top ten en què han participat prèviament 200 restaurants valencians.
Els deu aspirants demostren les seues cartes en un juí on tot està a la vista. Si l'any passat, l'aposta fou l'entrepà més senzill, enguany no sabrem el veredicte fins al 26 de novembre.
Més llegit
-
L'N-332, tallada en els dos sentits a Gandia, pel xoc d'una grua contra un pont, que haurà de ser demolit
-
À Punt oferix a la jutgessa els bruts de càmera de la dana i els entregarà quan els requerisquen
-
Pedro Sánchez anuncia una llei per a baixar ràtios i hores lectives del professorat
-
Quatre dies més de calor
-
La Generalitat destinarà un nou paquet d'ajudes, de 35 milions, per a les famílies afectades per la dana
-
El nou pla d'inversions d'Aena que s'anuncia este dijous impulsarà les ampliacions dels aeroports d’Alacant i València