Es prioritzarà el consum en taula en bars i restaurants
Podrà haver-hi consum en barra sempre que es garantisca la distància de seguretat i en grups de màxim 4 persones.
Aquest divendres la consellera de Sanitat, Ana Barceló, ha anunciat noves mesures per a combatre la transmissió del coronavirus. Una, i que no s'havia aplicat fins ara, és que als locals d'hostaleria i restauració es prioritzarà el consum en taula.
No obstant això, es podran habilitar zones de la barra per al consum sempre que es puga garantir la distància física de seguretat d'1,5 metres entre clients o grups de clients, i sempre que aquests grups no superen les quatre persones.
A més, en cas que s'habilite una zona de la barra per al servei, haurà d'estar degudament senyalitzada.
Barceló també ha anunciat noves mesures restrictives per a les localitats d'Elx, Guadassuar, Oriola i Onda, on l'evolució del coronavirus és preocupant i hi ha "transmissió comunitària sostinguda".
A més, la consellera ha avançat una tercera pròrroga de 21 dies sobre les mesures de prevenció decretades el 17 d'agost.
Més llegit
- 
                        
                                                        Convocades les oposicions per a cobrir 1.959 places de mestres, que per primera vegada s'iniciaran al setembre
 - 
                        
                                                        Un accident a la pista de Silla i un altre a l’A-7 col·lapsen les variants de València
 - 
                        
                                                        Carlos Mazón presenta la dimissió com a president de la Generalitat: "Ja no puc més"
 - 
                        
                                                        Vilaplana declara que Mazón atenia telefonades a El Ventorro i que no feia la sensació de tindre pressa quan es van separar al pàrquing
 - 
                        
                                                        L'ocupació remunta i marca nou rècord a l'octubre a pesar del repunt lleu de l'atur, amb 742 parats més
 - 
                        
                                                        Un estudi del CSIC revela que el quefir modula receptors intestinals implicats en la resposta immune