Mor el forner Paco Roig
Roig va guanyar el premi a la innovació en el II Campionat d’Espanya de Forn Artesà el 2015.
El forner valencià Paco Roig guanyador del premi a la innovació en el II Campionat d’Espanya de Forn Artesà en 2015, ha mort aquest diumenge als 41 anys. El cos del Paco Roig ha sigut traslladat al tanatori d’Alboraia i demà dilluns serà soterrat al cementeri de Carpesa.
Tot i que Roig es va formar com a pastisser, va trobar el seu lloc en el món en l'elaboració de pa, i és el màxim exponent d’una segona generació de forners "basada en el respecte al producte natural".
Paco Roig era genent i propietari de les empreses Meeting Cook, SL i Gastronomía Paco Roig, SL i havia sigut proveïdors dels germans Adrià. Els productes artesans del mestre forner han arribat a restaurants prestigiosos com La Sucursal, Vuelve Carolina o Trencadish a València, i el Tickets dels germans Adrià a Barcelona.
Més llegit
-
Mor un menor de setze anys en caure des d'un mur de quatre metres a la Marina de València
-
El soroll d'un triatló impedeix fer amb normalitat un examen d'oposicions a secundària
-
La presa de Buseo es va desbordar 2,5 metres la nit de la dana segons un informe de la Generalitat
-
Tàrbena celebra la desena edició de la Festa del Parlar de Sa
-
L'Associació de Damnificats per la Dana Horta Sud - València accepta reunir-se amb Mazón sempre que siga a la zona zero
-
Un incendi calcina un cotxe a Torrent on viatjaven una dona i el fill, que van aconseguir eixir-ne a temps