Mor el forner Paco Roig
Roig va guanyar el premi a la innovació en el II Campionat d’Espanya de Forn Artesà el 2015.
El forner valencià Paco Roig guanyador del premi a la innovació en el II Campionat d’Espanya de Forn Artesà en 2015, ha mort aquest diumenge als 41 anys. El cos del Paco Roig ha sigut traslladat al tanatori d’Alboraia i demà dilluns serà soterrat al cementeri de Carpesa.
Tot i que Roig es va formar com a pastisser, va trobar el seu lloc en el món en l'elaboració de pa, i és el màxim exponent d’una segona generació de forners "basada en el respecte al producte natural".
Paco Roig era genent i propietari de les empreses Meeting Cook, SL i Gastronomía Paco Roig, SL i havia sigut proveïdors dels germans Adrià. Els productes artesans del mestre forner han arribat a restaurants prestigiosos com La Sucursal, Vuelve Carolina o Trencadish a València, i el Tickets dels germans Adrià a Barcelona.
Més llegit
-
L'N-332, tallada en els dos sentits a Gandia, pel xoc d'una grua contra un pont, que haurà de ser demolit
-
Nit en blanc a plaça d'Hondures de València per una picabaralla entre residències
-
À Punt oferix a la jutgessa els bruts de càmera de la dana i els entregarà quan els requerisquen
-
Estiu amb data de caducitat
-
Pedro Sánchez anuncia una llei per a baixar ràtios i hores lectives del professorat
-
Dijous assolellat amb temperatures inusualment altes a l'interior