Mor el forner Paco Roig
Roig va guanyar el premi a la innovació en el II Campionat d’Espanya de Forn Artesà el 2015.
El forner valencià Paco Roig guanyador del premi a la innovació en el II Campionat d’Espanya de Forn Artesà en 2015, ha mort aquest diumenge als 41 anys. El cos del Paco Roig ha sigut traslladat al tanatori d’Alboraia i demà dilluns serà soterrat al cementeri de Carpesa.
Tot i que Roig es va formar com a pastisser, va trobar el seu lloc en el món en l'elaboració de pa, i és el màxim exponent d’una segona generació de forners "basada en el respecte al producte natural".
Paco Roig era genent i propietari de les empreses Meeting Cook, SL i Gastronomía Paco Roig, SL i havia sigut proveïdors dels germans Adrià. Els productes artesans del mestre forner han arribat a restaurants prestigiosos com La Sucursal, Vuelve Carolina o Trencadish a València, i el Tickets dels germans Adrià a Barcelona.
Més llegit
-
Convocades les oposicions per a cobrir 1.959 places de mestres, que per primera vegada s'iniciaran al setembre
-
La jutgessa de la dana cita Pérez Llorca, l'entorn de Mazón i el propietari d'El Ventorro
-
Sanitat confirma un brot de sarna en una residència de majors a Catral amb 24 infectats
-
Un motorista mort i dos persones que anaven en patinet ferides en un accident a València
-
Nuvolositat en augment, a l'espera de ruixats dijous
-
Ruixats i tempestes a la vista