La millor mona i el millor aparador per al forn de Vicente García
Segons el forner la fórmula de l'èxit és la utilizació de bones matèries primeres i donar temps a la fermentació
Com cada any per aquesta època s'han atorgat els premis del concurs al millor dolç de Pasqua. El guardonat ha sigut el forner Vicent Garcia, que té el forn de pa al barri de Russafa, al cor de la ciutat. Enguany, Garcia ha aconseguit el guardó en les quatre modalitats, és a dir, al millor aparador, millor panou, millor coca de panses i anous i, el més important, a la millor mona de Pasqua.
La mona guanyadora té forma de polp, ja que el forner s'ha inspirat en la pel·lícula d'animació 'Buscant en Nemo'. 18 forns tradicionals de la ciutat de València han participat en aquesta edició del concurs de dolços de Pasqua.
Segons Vicent Garcia la fórmula de l'èxit és la utilizació de bones matèries primeres i donar temps a la fermentació. El forner i pastisser du molts anys treballant el xocolate i enguany l'aparador està ple de formes i colors de la mar. A més, la mona que ha confeccionat té la forma d'un polp, amb uns ulls simpàtics i uns tentacles plens de sucre per a llepar-se els dits.
Més llegit
-
Educació publica 14.261 llocs vacants que s'oferiran en el pròxim procés d'adjudicació de places docents
-
Detingut a Ontinyent el principal sospitós de la desaparició d'un empresari de Bocairent
-
Moren un home de 52 anys i una dona de 53 per colps de calor a la Comunitat Valenciana
-
El colp de calor pot matar en hores: així s'ha d'actuar per a evitar-ho
-
Mor un turista de 65 anys a la platja de Pinedo
-
L'autovia Torrent-València reobri al trànsit després de reconstruir el pont esfondrat el 29-O
Més vist
Més escoltat
-
03.07.2025 | Línia de fons
-
02.07.2025 | Línia de fons
-
3 de juliol - Un accident de metro causa la mort de desenes de persones a València (2006)
-
03.07.2025 | Obrim Meló amb Baovan i Hundred: els que ara triomfen també la van pifiar
-
04.07.2025 | Les notícies del migdia
-
03.07.2025 | Renaixement automobilístic, innovació post DANA, un mercat en moviment