La millor mona i el millor aparador per al forn de Vicente García
Segons el forner la fórmula de l'èxit és la utilizació de bones matèries primeres i donar temps a la fermentació
Com cada any per aquesta època s'han atorgat els premis del concurs al millor dolç de Pasqua. El guardonat ha sigut el forner Vicent Garcia, que té el forn de pa al barri de Russafa, al cor de la ciutat. Enguany, Garcia ha aconseguit el guardó en les quatre modalitats, és a dir, al millor aparador, millor panou, millor coca de panses i anous i, el més important, a la millor mona de Pasqua.
La mona guanyadora té forma de polp, ja que el forner s'ha inspirat en la pel·lícula d'animació 'Buscant en Nemo'. 18 forns tradicionals de la ciutat de València han participat en aquesta edició del concurs de dolços de Pasqua.
Segons Vicent Garcia la fórmula de l'èxit és la utilizació de bones matèries primeres i donar temps a la fermentació. El forner i pastisser du molts anys treballant el xocolate i enguany l'aparador està ple de formes i colors de la mar. A més, la mona que ha confeccionat té la forma d'un polp, amb uns ulls simpàtics i uns tentacles plens de sucre per a llepar-se els dits.
Més llegit
-
Mor una dona després de precipitar-se des d'un dècim pis amb els dos fills, que han resultat ferits greus
-
Les víctimes de la dana afirmen que no es reuniran amb Pérez Llorca si no retira l'acta de diputat a Mazón
-
Consulta els carrers que estaran tallats per la Marató de València i el dispositiu especial de trànsit
-
Detingut a Madrid el lladre de la bicicleta exclusiva d’un pilot de MotoGP robada al circuit de Cheste
-
Jepkosgei firma la millor marca mundial de marató de l'any a València
-
La jutgessa de Catarroja investiga la mort de huit residents en habitatges socials de la Generalitat el dia de la dana