Magre, formatge o rovellons, entre els ingredients dels tortells més originals
El Gremi de Confiters ha premiat els millors tortells d'enguany. Entre les propostes destaquen els elaborats amb massa salada
Falten tres setmanes per al Dia dels Reis, però el Gremi de Confiters ja ha fet entrega del premi al Millor Tortell de la Comunitat Valenciana. En aquesta primera edició del concurs les guanyadores han sigut dos pastisseries de Puçol (Horta): per la seua proposta tradicional, la pastisseria Notre Dame, i per la proposta de disseny lliure la pastisseria Aixa.
El tortell d'Aixa, que regenta Eliseo Valls, ha convençut al jurat per la seua massa salada i els ingredients utilitzats, poc comuns en els tortells tradicionals. Dins porta una base de formatge i també magre, rovellons i cecina, una combinació que ha fascinat als adeptes d'aquest establiment. Per altra part, Gregorio Gómez, gerent de Notre Dame, aposta pels tortells sense farciy, i el seu ha destacat per "l'aroma i l'esponjositat".
La innovació en la cuina, per tant, arriba fins a Nadal més clàssics com són els tortells de Reis, un indispensable per a moltes famílies.
Més llegit
-
Diumenge amb pluges molt intenses al litoral de València, en avís roig des de les 12:00 hores
-
Protecció Civil envia un ES-Alert per risc d’inundacions al litoral nord i sud de València
-
València suspén els actes nadalencs, anul·la exàmens i demana ajornar partits per l’alerta roja per pluges
-
L'Aemet eleva a roig l'avís per pluges intenses i tempestes al litoral de València per a este diumenge
-
Pluges generals i molt fortes. AVÍS ROIG ACTIU
-
La Font d'en Carròs, a la Safor, acumula 145 l/m² en les últimes dotze hores
Més vist
Més escoltat
-
13.12.2025 | Fem banda T2
-
12.12.2025 | Carlos Civera presenta '4 historias al piano: las baladas de Chopin'
-
13.12.2025 | Els últims '90 minuts'
-
12.12.2025 | TERRA DE BOUS
-
12.12.2025 | Les notícies del migdia
-
12.12.2025 | "El més viral", amb Fran Sevilla | L’aplaudit discurs de Nerea Pérez de las Heras en els Premis Ídolo