Magre, formatge o rovellons, entre els ingredients dels tortells més originals
El Gremi de Confiters ha premiat els millors tortells d'enguany. Entre les propostes destaquen els elaborats amb massa salada
Falten tres setmanes per al Dia dels Reis, però el Gremi de Confiters ja ha fet entrega del premi al Millor Tortell de la Comunitat Valenciana. En aquesta primera edició del concurs les guanyadores han sigut dos pastisseries de Puçol (Horta): per la seua proposta tradicional, la pastisseria Notre Dame, i per la proposta de disseny lliure la pastisseria Aixa.
El tortell d'Aixa, que regenta Eliseo Valls, ha convençut al jurat per la seua massa salada i els ingredients utilitzats, poc comuns en els tortells tradicionals. Dins porta una base de formatge i també magre, rovellons i cecina, una combinació que ha fascinat als adeptes d'aquest establiment. Per altra part, Gregorio Gómez, gerent de Notre Dame, aposta pels tortells sense farciy, i el seu ha destacat per "l'aroma i l'esponjositat".
La innovació en la cuina, per tant, arriba fins a Nadal més clàssics com són els tortells de Reis, un indispensable per a moltes famílies.
Més llegit
-
Avís groc al nord de Castelló per tempestes per a esta vesprada
-
Camilo estrena el Roig Arena com el primer artista internacional que hi actua
-
L'Elx continua sent invencible
-
La jutgessa de la dana pregunta a À Punt si manté l'oferiment d'aportar totes les gravacions de la cobertura informativa i del Cecopi del 29-O
-
La jutgessa de Catarroja eleva a 229 les víctimes de la dana després d'incloure el nonat d'una víctima mortal embarassada
-
Almenys 25 ferits, tres de gravetat, en l'explosió d'un bar a Vallecas