Horta-Cuina: menjar sostenible de l'hort a les cuines escolars
L'objectiu d'aquest projecte és introduir aliments autòctons, saludables i sostenibles en els menús dels menjadors dels col·legis
Connectar productors locals amb les cuines dels centres escolars. Aquest és l'objectiu d'Horta-Cuina, una iniciativa que han posat en marxa diverses entitats per a fomentar la introducció d'aliments locals, saludables i sostenibles en els menús dels menjadors escolars.
El repte és conscienciar els col·legis de la importància d'aquesta alimentació de proximitat i sostenible, i donar valor als productes tradicionals valencians davant d'altres varietats que venen importades o són d'agricultura industrial.
En aquest sentit, l'administració treballa en un nou decret que fomente la introducció de productes d'aquest tipus als centres escolars per a millorar els hàbits alimentaris de l'alumnat.
Més llegit
-
Almussafes registra un sisme de magnitud 2,7 i Silla dos més, de magnitud 2,1 i 1,9, respectivament
-
Condemnats a 20 i 12 anys de presó dos dels quatre acusats d’abús sexual a una menor a la Vall d’Albaida
-
Laura Morell, sobre la llei Bolaños: “La reforma només pretén el control des de dins del poder judicial”
-
Els senyals de trànsit s'adapten als nous temps
-
Detingut un professor per fer-se passar per un menor en xarxes i demanar fotos sexuals a una xiqueta
-
Qui, quant i com acollir-se a les noves tarifes del transport públic que entren en vigor este dimarts?
Més vist
Més escoltat
-
30.06.2025 | Luís Fernández, VIELCA INGENIERÍA
-
30.06.2025 | 90 minuts
-
30.06.2025 | A poqueta nit | Primera Part
-
30.06.2025 | “Fil d’Irene”, el calvari de les dones migrants llatinoamericanes que busquen una nova vida als Estats Units
-
01.07.2025 | Les notícies del migdia
-
30.06.2025 | Queda’t amb El GastroTurista | Binhui Jiang