Les escates i l'espuma de sal de Bras del Port, guardonades a Brussel·les
El prestigiós jurat de l'International Taste Institute les ha distingides amb dues estreles d'or en els Superior Taste Awards.
Les escates i l'espuma de sal marina de Bras del Port de Santa Pola han sigut premiades amb dues estreles d'or en uns guardons que atorga el prestigiós jurat de l'International Taste Institute de Brussel·les, els Superior Taste Awards.
Aquest prestigiós organisme, que reuneix alguns dels millors xefs i sommeliers del món, distingeix l'exquisidesa de les escates i la singularitat de l'espuma de sal amb dues estreles d'or al "sabor superior". L'espuma, així batejada per la seua esponjositat i que serà presentada en l'Organic Food Iberia, és una sal marina única en el món de molt baixa densitat i textura lleugera.
Bras del Port és una empresa centenària que ha apostat en els últims anys per la innovació com a eix estratègic i fruit d'això ha sigut el desenvolupament d'una gamma de sals gurmet que destaca tant per les escates, un cruixent i delicat cristall de sal marina amb forma piramidal, com per l'espuma de sal marina.
Més llegit
-
Almussafes registra un sisme de magnitud 2,7 i Silla dos més, de magnitud 2,1 i 1,9, respectivament
-
Condemnats a 20 i 12 anys de presó dos dels quatre acusats d’abús sexual a una menor a la Vall d’Albaida
-
Laura Morell, sobre la llei Bolaños: “La reforma només pretén el control des de dins del poder judicial”
-
Els senyals de trànsit s'adapten als nous temps
-
Detingut un professor per fer-se passar per un menor en xarxes i demanar fotos sexuals a una xiqueta
-
Qui, quant i com acollir-se a les noves tarifes del transport públic que entren en vigor este dimarts?
Més vist
Més escoltat
-
30.06.2025 | Luís Fernández, VIELCA INGENIERÍA
-
30.06.2025 | 90 minuts
-
30.06.2025 | A poqueta nit | Primera Part
-
30.06.2025 | “Fil d’Irene”, el calvari de les dones migrants llatinoamericanes que busquen una nova vida als Estats Units
-
01.07.2025 | Les notícies del migdia
-
30.06.2025 | Queda’t amb El GastroTurista | Binhui Jiang