Les empreses recuperen els dinars i sopars de Nadal, que ja s’avancen al novembre
Des de 2019 que no es viu un desembre en plena normalitat i per això molts restaurants tenen ja tancades totes les taules
Pugen els casos de covid setmana a setmana, però les previsions de la restauració no són roïnes. En aquest escenari propici, tornen els dinars i sopars de Nadal a les empreses, amb més ganes que mai.
Des del 2019 que no es viu un Nadal de plena normalitat. Per això, molts restaurants tenen ja tancades totes les taules per als cap de setmana de desembre i enguany han ampliat dates fins a novembre.
A més, apuja el preu dels menús respecte a abans de la pandèmia, per l’augment de les matèries primeres i de l’energia. Aquests menús s'acompanyen d'alternatives per a fer un complet, sopar i festa posterior, al mateix local.
Si les empreses estan pensant recuperar el tradicional sopar amb els companys de faena, hauran de començar a buscar perquè moltes agendes de restaurants estan ja amb les reserves completes per a desembre.
Més llegit
-
L'N-332, tallada en els dos sentits a Gandia, pel xoc d'una grua contra un pont, que haurà de ser demolit
-
À Punt oferix a la jutgessa els bruts de càmera de la dana i els entregarà quan els requerisquen
-
Dijous assolellat amb temperatures inusualment altes a l'interior
-
Estiu amb data de caducitat
-
Nit en blanc a plaça d'Hondures de València per una picabaralla entre residències
-
Pedro Sánchez anuncia una llei per a baixar ràtios i hores lectives del professorat