Directes
Ara en la televisió
MERIDIÀ ZERO
Ara en la ràdio
LÍNIA DE FONS (reemissió)

Ximo Puig: "La meua candidatura és un exercici de responsabilitat, convicció i determinació"

L'actual secretari del PSPV-PSOE és l'únic militant que ha presentat candidatura a la secretaria general i serà ratificat aquest novembre

El president de la Generalitat, Ximo Puig, registra la candidatura a la secretaria general del PSPV-PSOE

L'actual secretari del PSPV-PSOE i president de la Generalitat, Ximo Puig, és l'únic militant que ha presentat candidatura a la secretaria general de cara al congrés autonòmic que se celebrarà a Benidorm del 12 al 14 de novembre.

Aquest dimecres finalitzava el termini per a presentar candidatures i la de Puig ha sigut l'única, segons ha informat el PSPV-PSOE.

Puig ha qualificat la seua candidatura com un exercici de responsabilitat, convicció i determinació, per a continuar un treball que el PSPV-PSOE va encetar el 2015 i que ara l'ha de dur a consolidar-se com a la primera força política valenciana. Així s'ha manifestat en una roda de premsa aquest dimecres de vesprada.

El secretari dels socialistes valencians ha assenyalat també que el PSPV-PSOE vol ser una referència per a tota la societat i que, per a aconseguir-ho, cal fer actuals els principis que feren nàixer el partit: la justícia social, el treball, la solidaritat i l'humanisme progressista.

Per últim ha indicat que els dos objectius fonamentals actualment són la superació de la pandèmia i la recuperació social i econòmica, i d'acord amb ells el partit elaborarà la seua resposta social en el congrés que tindrà lloc a Benidorm al novembre.