Directes
Ara en la televisió
CERTAMEN PROVINCIAL DE BANDES 2019

Villegas minimitza la crisi interna de Cs i avisa que no s'immolaran amb un suport a Sánchez

Igea assegura que no abandonarà Ciutadans i apunta que "l'adolescència és una crisi necessària".

José Manuel Villegas i Albert Rivera, durant la reunió del comité executiu de Ciutadans / Zipi (Efe)

El secretari general de Ciutadans, José Manuel Villegas, creu que no hi ha cap crisi interna, malgrat les dimissions pel gir a la dreta del partit, i ha advertit que Cs "no s'immolarà, com alguns desitgen, donant un xec en blanc a Pedro Sánchez i possibilitant la seua investidura". 

Admet que "hi ha controvèrsia" dins del partit sobre si donar suport o no a Sánchez, però "l'executiva ha tornat a ratificar el veto al líder socialista" i, per tant, ha assenyalat que no l'inquieten les veus discrepants. "Els que perden una votació tenen dues postures: o assumir-la o donar un pas al costat, qualsevol de les dues són respectables", afirma.

Villegas nega la possibilitat d'arribar a algun tipus d'acord amb Sánchez i destaca que seria, a més "enganyar els ciutadans", que el partit taronja facilitara la seua investidura perquè va concórrer a les eleccions amb aquest compromís i van obtenir l'aval de 4,2 milions de vots i 57 diputats.

Igea no abandonarà Ciutadans

D'altra banda, el líder de Ciutadans a Castella i Lleó, Francisco Igea, que aquest dilluns va ser un dels quatre membres del partit que van votar en contra del veto a negociar amb Pedro Sánchez, ha assegurat que no abandonarà la formació taronja i ha afegit que "l'adolescència és una crisi necessària".

"No abandonaré el meu partit", ha dit Igea, que ha afegit que en Ciutadans, "la crítica és possible sense por de res".