Directes
Ara en la televisió
EL CLUB DEL PARO

El sobiranisme català convoca una manifestació el 16 de març a Madrid contra el juí del procés

Entitats i partits independentistes demanen als catalans que el dijous 21 de febrer se sumen a la vaga general convocada pel sindicat Intersindicial-CSC.

Les mobilitzacions s'han presentat en una roda de premsa conjunta celebrada al Palau Robert de Barcelona / Europa Press

Entitats i partits sobiranistes de Catalunya han anunciat aquest dijous una "gran manifestació" el dissabte 16 de març, a les 18 hores, a Madrid per a protestar contra el juí del procés independentista al Tribunal Suprem. Consideren que és un atac als drets civils i polítics dels dirigents independentistes encausats. 

També han demanat que el 12 de febrer els treballadors es concentren a les 12 hores i durant deu minuts enfront dels centres de treball, i que el dijous 21 de febrer se sumen a la vaga general convocada pel sindicat Intersindicial-CSC. Els dos principals sindicats de Catalunya, UGT i Comissions Obreres no s'han sumat a aquest atur general.

Manifestacions a Catalunya

Els encarregats de presentar les mobilitzacions han sigut David Fernández, Martí Anglada, Anna Sallés i Estel Solé. En una roda de premsa conjunta celebrada al Palau Robert de Barcelona, han anunciat també altres manifestacions: el dimarts 12 de febrer a la vesprada en les quatre capitals de província catalanes i Tortosa (Tarragona), i el dissabte 16 de febrer a la Gran Via de Barcelona.