Directes
Ara en la televisió
DE MAR I BANCAL
Ara en la ràdio
PODRÍEM FER-HO MILLOR (reemissió)

Sánchez: “No podíem quedar-nos de braços plegats”

El president del govern espanyol ha participat en la cimera hispano-lusitana, on ha buscat sinergies amb el govern portugués.

Trobada de Pedro Sánchez amb el primer ministre portugués, António Costa.

El president del govern espanyol ha fixat a Portugal la postura de l’executiu en la crisi política oberta a Madrid a causa de la pandèmia. Pedro Sánchez ha dit que “no podíem quedar-nos de braços plegats i això és el que va fer ahir el govern d’Espanya en aprovar-hi l’estat d’alarma”.

Sánchez ha assegurat que el govern espanyol havia d’actuar d’urgència i ha demanat unitat al govern d’Isabel Díaz Ayuso per a fer front a l’increment de casos en la comunitat madrilenya. En aquest sentit, li ha reclamat la “màxima humilitat” i ha afegit que el govern espanyol manté la mà estesa al govern autonòmic madrileny.

Acompanyat dels quatre vicepresidents i de sis ministres, Sánchez ha buscat a Portugal sinergies comunes amb el primer ministre lusità, António Costa. Els dos mandataris han acordat desenvolupar projectes conjunts per a la reconstrucció d’Espanya i Portugal amb el fons de recuperació d’Europa.