Directes
Ara en la televisió
LA CUINA DE MORERA
Ara en la ràdio
PODRÍEM FER-HO MILLOR (reemissió)

S'obri el termini per a competir amb Iglesias per a liderar Podem

La tercera assemblea ciutadana tindrà lloc el 22 i 23 de març, i fixarà el rumb de l'organització per als pròxims quatre anys.

Cartell de la convocatòria de la tercera assemblea ciutadana de Podem / Arxiu

Podem ha obert aquest dimarts el termini per a presentar les candidatures a la secretaria general del partit, un lloc que el vicepresident segon del govern espanyol, Pablo Iglesias, aspira a conservar en la tercera assemblea ciutadana  que la formació celebrarà el cap de setmana del 22 i 23 de març.

Fins al 17 de febrer es poden registrar les candidatures individuals a la secretaria general, el consell ciutadà estatal, la comissió de garanties i els cercles de Podem.

Els inscrits de Podem votaran entre el 14 i el 20 de març per a elegir la direcció entre les candidatures presentades i el dia 21 tindrà lloc la trobada presencial amb la militància que posarà fi a l'assemblea ciutadana estatal.

El termini per a elaborar els documents polítics, organitzatius, ètic i de feminismes que es debatran i fixaran el rumb de l'organització per als pròxims quatre anys acaba el 28 de febrer, mentre que les candidatures i llistes es preinscriuran entre el 4 i el 17 de febrer, i es publicaran de manera definitiva el 9 de març.