Directes
Ara en la televisió
XINO XANO

Puig, sobre Oltra: "Els temps jurídics i els polítics de vegades no coincideixen, ara és temps de reflexionar i de prendre decisions"

El cap del Consell ha assegurat que cal ser respectuosos amb les decisions de cada persona

El president de la Generalitat, Ximo Puig, en declaració als mitjans / À Punt NTC
17 de juny 2022 - 21:14

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assegurat aquest divendres, responent a la pregunta sobre la decisió de la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, de no dimitir després de la seua imputació judicial, que els "temps jurídics i els temps polítics a vegades no coincideixen" i ara és "un temps de reflexionar i de prendre decisions".

Puig, que ha fet aquestes declaracions a Aielo de Malferit, on ha clausurat un acte del seu partit, ha assenyalat que creu que Oltra "ha donat moltes explicacions durant tot aquest temps, en seu parlamentària i en els mitjans. És evident que ara hi ha una nova fita des del punt de vist jurídic i és un temps de reflexió".

Preguntat pels mitjans sobre la possibilitat de forçar la seua dimissió per part del govern, Puig ha negat haver-se plantejat aquesta opció i ha afegit que “cal ser respectuosos amb les decisions que pren cada persona”.