Directes
Ara en la televisió
SOM DE CASA

L'oposició critica l'augment de les secretaries autonòmiques del nou Consell

PP diu que s'han repartit càrrecs "a l'engròs" i Ciutadans avisa que els valencians acabaran "pagant la factura".

Rubén Ibáñez (PP) i Toni Cantó (Ciutadans)

PP i Ciutadans s'han mostrat crítics amb l'organigrama del nou Consell que s'ha fet públic aquest divendres i que augmenta en dotze el nombre de secretaries autonòmiques respecte a la legislatura anterior, fins a 29. 

El vicesecretari regional del PPCV, Rubén Ibáñez, ha acusat el president Ximo Puig i la vicepresidenta Mónica Oltra, que tindran només en els seus departaments cinc i quatre secretaries autonòmiques respectivament, de repartir-se els càrrecs "a l'engròs, com si fora una llotja". 

El PPCV considera que l'organigrama del segon escaló del nou govern valencià suposa "un augment de quasi el 50% en només quatre anys mentre Ximo Puig acumula 4.000 milions d'euros en impagaments als valencians".

D'altra banda, el síndic de Ciutadans a les Corts, Toni Cantó, ha considerat "una mala notícia" l'augment de l'administració pública, i ha afirmat que la "factura" "l'acabaran pagant tots els valencians".

Cantó ha lamentat que "a pesar de la caiguda en vots de Compromís i Podem, Puig cedeix davant de les seues exigències" i ha afegit que el Botànic II "ha augmentat el nombre de càrrecs públics perquè el president de la Generalitat, Ximo Puig, pague els favors als seus socis de govern".