Directes
Ara en la televisió
TRES DE CASA
Ara en la ràdio
LES NOTÍCIES DEL MATÍ

El juí pel ‘procés’ continua amb l'interrogatori a Rull, Bassa i Borràs

El tribunal pretén concloure les declaracions d'acusats aquesta setmana, per a començar amb testimonis el dimarts 26 de febrer.

El juí pel ‘procés’ continua amb l'interrogatori a Rull, Bassa i Borràs

El juí pel procés independentista en el Tribunal Suprem viu la cinquena jornada amb l'interrogatori a l'exconseller de Territori i Sostenabilitat, Josep Rull.

Rull serà el cinqué dels acusats a prestar declaració, després que el tribunal ha emprat dos dies de sessions per a interrogar l’exvicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, i els exconsellers Joaquim Forn, Jordi Turull i Raül Romeva.

Després de Rull, la següent a declarar serà l'exconsellera de Treball, Afers Socials i Família, Dolors Bassa, l'única dona de l’executiu de Carles Puigdemont que compleix presó preventiva.

També s’espera que hi haja temps per a declarar la primera acusada en llibertat, Meritxell Borràs, exconsellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge.

La sala té la intenció de concloure aquesta setmana les declaracions de tots els encausats, ja que ha fixat l'inici de la fase testifical per al dimarts 26.