Directes
Ara en la televisió
LES NOTÍCIES DEL MATÍ
Ara en la ràdio
LES NOTÍCIES DEL MATÍ

El govern espanyol vol impulsar la Ciutat de l'Artista Faller com a pol creatiu i turístic

Reyes Maroto és optimista sobre la pròxima reunió de la direcció de Ford Europa a Almussafes.

VÍDEO | El govern espanyol vol impulsar la Ciutat de l\'Artista Faller com a pol creatiu i turístic

La ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, s'ha mostrat optimista sobre la pròxima reunió de la direcció de Ford Europa, que serà a la planta d'Almussafes el 21 de febrer. La ministra, que havia de visitar la factoria hui, però finalment s'ha ajornat aquesta cita, ha fet un recorregut pels polígons industrials de Montcada, a l'Horta Nord, i per la Ciutat de l'Artista Faller.

Maroto ha expressat en declaracions a À Punt que "estan veient si fan coincidir la reunió amb la pròxima reunió de la direcció de Ford Europa a Almussafes", una situació que, segons ha afirmat, els permetria "traslladar als directors de la planta i als treballadors el compromís del govern amb el sector".

Regeneració de la Ciutat Fallera

La candidata socialista a l'alcaldia de València, Sandra Gómez, ha destacat en la visita de Maroto que la Ciutat Fallera és un "lloc en el qual es crea patrimoni immaterial de la humanitat", i ha proposat dur a terme "un pla de regeneració industrial que la potencie com a espai productiu i turístic".

La ministra d'Indústria, Comerç i Treball s'ha compromés a donar el suport del govern espanyol perquè aquest "espai únic" reba "ajuda de les tres administracions, per a activar el pla de reindustrialització, el gran treball i l'enorme creativitat" de la Ciutat Fallera. Maroto ha assenyalat que l'artesania "fa ciutat, 'marca país' i 'marca València'".