Directes
Ara en la televisió
ZOOM
Ara en la ràdio
FÓRMULA TERRITORI (reemissió)

Els exregidors de Ciutadans d'Elx que abandonaren el partit competiran per l'alcaldia amb un nou projecte polític

David Caballero i Juan Antonio Sempere denuncien la creació de perfils falsos amb la seua nova marca, Amb Tu Som Democràcia

L'exregidor de Ciutadans a Elx, David Caballero / Facebook.

Els exregidors de Ciutadans a Elx, David Caballero i Juan Antonio Sempere, han anunciat la implantació a la ciutat de la formació Amb Tu Som Democràcia, un nou projecte polític amb el qual aspiren a convertir el municipi "en la referència del sud-est espanyol". La formació competirà per l'ajuntament amb la marca Amb Tu Elx, la versió local del nou partit que, segons han explicat, té vocació espanyola, europeista, liberal i progressista. Caballero, que va liderar el grup municipal de Ciutadans a Elx durant sis anys, es presentarà ara les primàries per a l'alcaldia amb la nova formació que, segons assegura, arrancarà amb almenys setanta simpatitzants.

Caballero i Sempere van abandonar Ciutadans dijous, després que la direcció estatal els obrira una investigació per presumptes irregularitats econòmiques en la contractacio de publicitat, a instàncies de l'altra aspirant a l'alcaldia per la formació taronja, Eva Crisol.

Els dos continuaran com a regidors no adscrits el que resta de legislatura, segons han comunicat oficialment aquest dimarts al secretari municipal, amb la intenció que els assigne un despatx i una ubicació al ple. 

Poc després de presentar el nou partit, David Caballero, ha denunciat la creació de perfils falsos a les xarxes socials amb el logotip d'Amb Tu Elx i la seua imatge personal, per la qual cosa, assegura, emprendrà actuacions legals per usurpació d'identitat.

el Baix Vinalopó