Directes
Ara en la televisió
INOBLIDABLES
Ara en la ràdio
EL RALL. MILLORS MOMENTS T6
Final del Trofeu Mancomunitat de la Safor de Raspall Femení

Esquerra Unida pretén canviar tots els eurodiputats després del presumpte assetjament

Marina Albiol va dimitir com a portaveu de la formació per la inacció de la direcció a l'hora de fer front a aquest cas.

Garzón pretén que en la llista a les eleccions del Parlament Europeu no hi haja cap dels actuals eurodiputats / Europa Press

La direcció federal d'Esquerra Unida no vol que cap dels seus eurodiputats repetisca en la pròxima legislatura, com a conseqüència del casos de presumpte assetjament en la delegació denunciats per la portaveu del partit en l'Eurocambra, Marina Albiol.

A més d'Albiol, tenen escó en l'Eurocambra Ángela Vallina, Paloma López i Javier Couso.

El coordinador federal d’Esquerra Unida, Alberto Garzón, pretén que en la llista a les eleccions del Parlament Europeu del pròxim 26 de maig no hi haja cap dels actuals quatre eurodiputats.

En el seu lloc, Garzón apostarà per a la pròxima legislatura europea per la responsable d'estratègies per al conflicte d'EU, i primera tinent d'alcalde de Rivas-Vaciamadrid, Sira Rego.

Albiol va dimitir com a portaveu de la formació a l'Eurocambra per la inacció de la direcció a l'hora de fer front a diversos possibles casos d'assetjament per part d'altres europarlamentaris del partit.

La política valenciana va explicar en una carta que va prendre la decisió després de no rebre cap resposta a dues comunicacions als responsables de Política Internacional i d’Organització per a denunciar l’"assetjament moral, laboral i físic que estaven patint per part dels eurodiputats/des".