Directes
Ara en la televisió
LES NOTÍCIES DEL MATÍ
Ara en la ràdio
LES NOTÍCIES DEL MATÍ

El catedràtic Carlos Flores, candidat de Vox a la Generalitat

El comité executiu nacional de la formació ha nomenat el catedràtic de Dret Constitucional de la Universitat de València per a competir per la Generalitat

Carlos Flores, en una entrevista per a À Punt / À Punt NTC

El catedràtic de Dret Constitucional de la Universitat de València Carlos Flores competirà per Vox a la presidència de la Generalitat. El comité executiu nacional del partit l'ha designat candidat a les eleccions autonòmiques per davant d'altres noms amb què s'havia especulat en les últimes setmanes, com els del president de provincial a València, José María Llanos, o la portaveu a les Corts, Ana Vega.

"Toca prendre decisions valentes, avançar propostes, sumar voluntats, coordinar esforços i convéncer els valencians als quals no ha arribat el nostre missatge que només queda Vox", ha escrit des del seu compte de Twitter.

Flores és membre de la Junta Electoral de la Comunitat Valenciana i del Consell de Transparència de la Generalitat i exerceix com a cònsol de Macedònia del Nord a València.

La seua proclamació com a candidat se suma a les de Ximo Puig (PSPV), Carlos Mazón (PPCV), Hèctor Illueca (Unides Podem) i Joan Baldoví (Compromís), si bé aquesta última està pendent de la convocatòria de primàries.

València