Directes
Ara en la televisió
ATRAPA'M SI POTS

Casado critica a Oriola que les ajudes no arriben a les zones afectades per la DANA

El president del PP visita aquesta localitat del Baix Segura acompanyat de la presidenta del PPCV, Isabel Bonig.

Casado critica a Oriola que les ajudes no arriben a les zones afectades per la DANA

El president del Partit Popular, Pablo Casado, ha visitat aquest dijous algunes empreses del polígon de Puente Alto, a Oriola, greument afectat per la DANA. Casado, que havia estat prèviament als municipis afectats d'Almeria i de Múrcia, ha estat acompanyat de la presidenta del PP a la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig; del president de la Diputació d'Alacant, Carlos Mazón; i de l'alcalde d'Oriola, Emilio Bascuñana.

El líder del PP ha destacat el contrast entre la sequera de fa uns mesos en comparació amb les destrosses provocades per les pluges torrencials de fa unes setmanes. Per això, ha demanat més infraestructures per a evitar les conseqüències dels temporals futurs i ha animat a apostar pels sectors més perjudicats, al seu parer, el turisme, la indústria i l'agricultura.

Casado, que ha criticat que les ajudes aprovades per a atendre les conseqüències del temporal no hagen arribat encara als seus destinataris, ha ressaltat que les més urgents són per al veïnat que ha perdut les seues pertinences, perquè puguen reprendre la vida quotidiana al més prompte possible.

el Baix Segura