Comença la XXVII València Cuina Oberta amb menús des de 28 euros
Fins al 23 d'octubre es podrà gaudir dels millors restaurants a preus tancats, dins d'aquest certamen que exhibeix la qualitat del producte autòcton i la professionalitat del sector de la restauració
La XXVII edició de València Cuina Oberta comença aquest dijous amb una proposta gastronòmica de temporada que, una vegada més, fa valdre el millor de l'horta valenciana i la mar mediterrània.
Enguany hi ha disponibles preus tancats a 28 euros el menú de dia i 36 el de nit, amb un suplement de deu euros en els restaurants gurmet (estreles Michelin, sols Repsol o restaurants d'hotels de cinc estreles).
Fins al 23 d'octubre, valencians i visitants podran gaudir dels millors restaurants de la ciutat a preus tancats, dins d'aquest certamen que exhibeix tant la qualitat del producte autòcton com la professionalitat del sector de la restauració.
Entre els restaurants que se sumen a Cuina Oberta en aquesta edició figuren Rocalla, Nova Conca i Villa Indiano, a més de La Salita i La Sucursal que reprenen la seua participació.
Paella d'olla i titaina del Cabanyal
Innovació i tradició gastronòmica que es podrà degustar en plats com bombó de formatge i croqueta de bacallà amb taronja, titaina del Cabanyal, paella d'olla, rovellons amb velouté de ceba i timó amb cremós de taronja i xili, mussolina de taronja amb mini llesca amb ou o sablé de pera i ametla marcona amb Chantilly de mascarpone.
Més llegit
-
Reobrin el pont del mas de Sabater de Picassent després de la reconstrucció pels danys de la dana
-
El BCE manté els tipus d’interés en el 2% per quarta reunió consecutiva
-
S’afona part del sostre dels calabossos de la comissaria de Sapadors, a València
-
Les pluges intenses provoquen inundacions puntuals a l’Horta Sud i la Ribera
-
Les cent peticions de Pérez Llorca a Sánchez en la primera reunió institucional a la Moncloa
-
L'UPV crea en un camp de mandarines de Llíria la primera planta pilot valenciana que combina agricultura i energia solar