Les dues estreles Michelin de Paco Roncero il·luminen el Centre del Carme
La cita recorrerà fins al 12 de febrer diversos espais culturals fusionant art i gastronomia
Hi ha qui defineix l'art com la culminació de l'experiència sensorial i, si es tracta de sensacions, l'art de la cuina brilla amb llum pròpia, i sobretot si està il·luminada per les dues estreles Michelin de Paco Roncero. El xef madrileny ha portat fins al Centre del Carme els sabors del seu restaurant. Un show cooking entre les aromes. Entre l’obra retrospectiva del dissenyador resident a València Jaime Hayón, el cuiner sorprén amb les seues creacions als assistents.
Aquesta combinació entre art i cuina no és casualitat: Roncero coneix a la perfecció aquest artista, i es declara “admirador” d'Hayón. Preparar plats en aquest ambient ho defineix com a “impressionant”. I en la proposta extraartística de Roncero no tot és sempre el que sembla. Ha portat per a exhibir el seu menú degustació: unes aparents olives amaguen un tast d’oli, una tortada de llima que en realitat és un plat coent de fusió, mediterrani i mexicà. Una autèntica experiència per a descobrir.
Entre altres coses perquè la gastronomia, si és un art, és el més efímer. Un menú amb què el xef espera crear una vivència: “És efímer a l'hora de menjar-lo però no de recordar-lo perquè, quan una cosa és màgica, ho recordaràs tota la vida”.
Més llegit
-
Vox designa Ignacio Garriga per a negociar amb el PP el relleu de Mazón
-
Un motorista mort i dos persones que anaven en patinet ferides en un accident a València
-
Dels ruixats de la matinada al ponent del migdia
-
Mor un jove de 29 anys en un taller de Morella en caure-li una part d’un camió
-
La jutgessa de la dana cita Pérez Llorca, l'entorn de Mazón i el propietari d'El Ventorro
-
Mor Manolo Molero, creador de l’emblemàtica llibreria especialitzada en còmic Futurama
Més vist
Més escoltat
-
04.11.2025 | 90 minuts
-
04.11.2025 | La vesprada d'À Punt | Primera Part
-
05.11.2025 | Esports À Punt
-
04.11.2025 | La vesprada d'À Punt | Tercera Part
-
04.11.2025 | Cadena de valor | L’ocupació creix, però també l’atur: reptes i oportunitats en l’economia valencian
-
05.11.2025 | Cadena de valor | La vivenda, el gran repte econòmic