Directes
Ara en la televisió
LA VIA VERDA

23.12.2021 | Panses, per Nadal i tot l'any

19 min.
tp

L'elaboració de la pansa escaldada a la nostra terra s'estén fins a l'època romana. Un procés tradicional que transforma el raïm en pansa i que es manté invariable des de fa segles. Ara és època de receptes amb panses: els dolços, les coques, l'arròs al forn amb panses i, per acompanyar, els vins i les misteles... I si no fem res, els riuraus i les panses fetes a casa quedaran en la memòria dels nostres majors i en les fotografies del llibre 'Panses a l’ombria del Benicadell. Riuraus i sequers a la Vall d’Albaida'. Hem parlat amb el seu autor, Carles Fuster. 

Programes televisió

Més
Veure totes les activitats

Programes

Més
Veure totes les activitats

Entrevistes

Més
Veure totes les activitats

Clips

Més
Veure totes les activitats

Articles

Més
Veure totes les activitats

Continguts

Veure totes les activitats