CERTAMEN PROVINCIAL DE BANDES 2019

Silvia Navarro es trenca i diu adeu a l'Europeu

Derrota de les guerreres en el debut de la competició contra una de les amfitriones, Montenegro

Silvia Navarro tracta de parar una pilota amb la selecció espanyola / Projecte FER

La valenciana Silvia Navarro, portera de la selecció espanyola d'handbol, es perd l'Europeu i quasi diu adeu a la temporada després de patir un trencament del lligament creuat anterior i el menisc intern del seu genoll esquerre.

La lesió de la portera del Rocasa Gran Canària es va produir en un mal suport en intentar detindre un llançament a un minut del descans del partit contra Montenegro, en la primera jornada en el grup D del Campionat d'Europa.

La selecció balcànica, una de les tres amfitriones del torneig, va guanyar el partit per 30-23 en aprofitar la seua eficiència en el tir i els problemes defensius de les espanyoles. Demà, a les del valencià José Ignacio Prada, els espera Polònia.