TRESORS AMB HISTÒRIA
Ara en la ràdio
TERRITORI SONOR (reemissió)

El Morvedre no pot superar el Rocasa en el primer partit de la Lliga Guerreres (21-23)

Tot i la derrota, l'equip il·lusiona en el seu retorn a la primera categoria

Tot i els esforços de les de Sagunt, no han pogut superar la forta defensa de les canàries. / @BMMorvedre

S'esperava molt del Morvedre en el primer partit del retorn a la Lliga Guerreres, després de la gran temporada feta a la lliga de Plata. I les de Montse Puche ho van intentar però no van aconseguir la victòria a casa, amb un resultat de 21 a 23.

Potser el canvi d'escenari, del pavelló René Marigil de Sagunt a l'Ovni de Port de Sagunt, impressionava les jugadores a l'inici del partit contra el Ro'casa Gran Canària en el primer partit de la Lliga Guerreres. Ràpidament el marcador afavoria les grogues, fins arribar a un ràpid marcador d'1 a 5 en els primers sis minuts de partit. La forta defensa de les canàries, amb la portera Silvia Navarro (valenciana i sòcia del Morvedre, però jugadora de les illes) al capdavant, li ho posava difícil a les valencianes.

A poc a poc, jugadores com els gols de Lorena Zarco (que va marcar 3 gols) i d'Helena Martín del Olmo (amb 6 dianes) donaven esperances a un Morvedre que sempre intentava superar el Ro'casa, però no ho aconseguia, fins arribar al descans amb un marcador de 10 a 13.

Ja en la segona part, el primer gol ha sigut de les locals però el Ro'casa no parava de contraatacar i tornar a avançar en el marcador. La gran actuació de la portera local, Amparo Aguas, ajudava a retallar diferències però, de nou, en l'inici de la segona part les del Morvedre semblaven despistades en les seues jugades. Tot i això no van donar mai el partit per perdut i a poc a poc tornaren a entrar en el joc fins arribar un marcador final de 21 a 23 contra el campió de lliga del 2019.