NYAS, COCA!
Ara en la ràdio
LES NOTÍCIES DEL MATÍ

El Llevant recupera el lideratge i el Peníscola cau golejat a Tudela

Pedro Toro, pivot de l'equip granota, va marcar dos gols per a capgirar el marcador contra l'Industrias Santa Coloma.

Els jugadors del Llevant celebren un dels gols de la victòria contra l'Industrias Santa Coloma / Twitter: @LUDfutbolsala.

El Llevant ha recuperat el lideratge de la Primera Divisió de Futbol Sala (LNFS), a falta del partit que demà jugaran el Barça i el Palma, després de derrotar l'Industrias Santa Coloma (5-4), en la denovena jornada, en la qual també ha jugat el Peníscola, que ha sigut golejat pel Ribera Navarra (6-1).

L'equip dirigit per Diego Ríos va haver de remuntar ahir en la segona part un marcador que al descans era favorable a l'equip català (3-4). Pedro Toro, pivot del Llevant, es va erigir en protagonista del partit en anotar dos dianes que van segellar la victòria del conjunt local.

A Tudela, el Peníscola ha sigut golejat pel penúltim de la classificació, que començava la jornada empatat a punts amb l'últim classificat. Bruno Gomes ha empatat el gol inicial del Navarra però, abans del descans, l'equip local s'ha tornat a avançar i, en els últims deu minuts del partit, l'equip del Baix Maestrat ha encaixat quatre gols. El Peníscola, que no guanya des d'octubre, continua en caiguda lliure.