Directes
Ara en la televisió
DE MAR I BANCAL

El Llevant guanya amb autoritat 3-4 l'Inter Movistar i presenta les credencials al títol

Els llevantinistes són colíders amb el Palma, però han jugat dos partits menys que els balears.

El Llevant FS és un seriós candidat al títol / Lliga Nacional de Futbol Sala (LNFS)

El Llevant FS no para de donar satisfaccions als seus aficionats. Una nova victòria a domicili ha permés als jugadors de Diego Rios coliderar la Lliga, tot i haver disputat dos partits menys. El partit no ha començat fàcil, perqué, als tres minuts, Martel ha fet l'un a zero per a l'Inter. Els granota han mostrat capacitat de reacció i en el minut deu ja han establit la igualada mitjançant Gallo.

El primer gol ha aportat més serenitat al joc dels valencians, que s'han prodigat en atac i han estavellat dos balons al pal abans que Esteban haja fet l'un a dos. En les acaballes de la primera meitat, Sadise ha fet el dos-dos amb el qual s'ha arribat al descans.

En la represa, gràcies a una jugada d'estratègia Maxi Rescia ha fet el tercer per al Llevant, mentre que el quart ha dut la firma de Rivillos. Quan quedaven escassos segons per a la finalització, Iacovino ha maquillat el resultat i l'ha deixat en un 3-4 favorable al Llevant.